Adina

Salut, sunt Adina

Invatamantul primar si prescolar a fost pentru mine mereu o dorinta ascunsa, pana in momentul in care am descoperit psihologia. Imi place sa cred ca fiecare din noi putem schimba o bucatica din patratelul nostru de lume atata timp cat o facem cu sinceritate si daruire. Faptul ca studiez acum psihologia, dupa ce am ratacit cativa ani printre cifre, statistici si calcule matematice, si mai ales faptul ca e domeniul pe care l-am ales din placere si cu atat de mult entuziasm, si nu pentru ca asa mi-a spus „lumea”, este unul dintre lucrurile pentru care sunt astazi mandra de mine.

De ce copiii?

Copiii sunt doza mea de zambet si de voiosie! Sunt doza mea de copilarie!

Nu cred ca este o noutate cand spun ca „oamenii mici” ne sunt profesori la ceea ce inseamna a invata sa ne bucuram de lucrurile marunte. Din acest motiv pot sa spun ca sunt o norocoasa! Am zilnic parte de cei mai pretiosi profesori! Ce iubesc la copii e faptul ca ei nu se gandesc la ieri sau maine. Il stiu doar pe azi si pe acum. Cred ca aceasta este una dintre cele mai valoroase lectii pe care o stiu de la ei: ca timpul este pretios si ca depinde doar de mine cum il cheltui.

Pentru mine copilaria este unul dintre cele mai minunate perioade din viata unui om. Faptul ca pot fi una dintre persoanele care le ofera celor mici sprijin pentru o dezvoltare armonioasa, care le ofera pentru mai tarziu amintiri despre o copilarie plina de iubire si rasete, astfel incat sa se simta increzatori in ei insisi, sa creada ca orice este posibil, este pentru mine implinirea pe care nu cred ca o gaseam in alt domeniu.

De ce Playful Learning?

Ca sa raspund, as folosi metoafora „sufletelor pereche” care se gasesc la un moment dat oricat de intortocheate le-ar fi drumurile 🙂

Aici gasesc de fiecare data recunostinta, mangaiere, incurajare, lectii si morale. Aici am invatat sa-mi pun intrebari si sa-mi caut propriile raspunsuri.

Este locul care-mi ofera exact ceea ce ma stradui sa ofer si eu copiilor: amintiri despre o perioada playful, sprijin pentru o dezvoltare armonioasa, motivatie sa vreau mereu mai mult, siguranta si iubire pentru a avea incredere in mine ca orice este posibil.