Alatura-te echipei Playful Learning!

  • 0 comments

PE CINE CAUTAM: 

Cautam EDUCATOR, disponibil pentru un job FULL TIME (8h/zi), pentru grupa de copilasi intre 1 si 3 ani.

Astfel…
…daca te descrii ca fiind o persoana blanda, dedicata, vesela si plina de energie, care iubeste copiii si lumea lor magică,
…daca esti o persoana creativa, atenta la detalii, responsabila si impartasesti cu noi viziunea pentru o educatie prin empatie, respect si pasiune,
… abia asteptam sa te cunoastem!

Pentru noi mai sunt importante si urmatoarele aspecte:
* sa fii vorbitor de limba engleza (fluent)
* sa ai abilitati de comunicare cu parintii si capacitate de a lucra in echipa
* sa ai abilitati de organizare si planificare a activitatilor si materialelor necesare acestora
* experienta anterioara in lucrul cu bebelusii sau cu copiii constituie avantaj ( nu este obligatorie)

DESCRIEREA JOBULUI:

* Vei lucra cu copilasi intre 1 si 3 ani
* Te vei bucura de un mediu de lucru stimulant, cald si plin de veselie
* Iti vei dezolta abilitatile pedagogice si vei invata un stil de lucru in concordanta cu valorile si principiile Playful Learning
* Vei beneficia de training permanent din partea specialistilor nostri. Rabdarea, asertivitatea, grija si empatia sunt doar cateva caracteristici pe care fiecare educator playful le are si totodata caracteristici pe care fiecare educator si le imbunatateste constant prin formari continue. Cauta sa fie mereu la curent cu noutatile din parenting, dezvoltarea si psihologia copilului, educatie formala si nonformala.

PLAYFUL LEARNING, in cateva cuvinte:

PLAYFUL LEARNING inseamna educatie prin empatie, respect si pasiune. Suntem alaturi de clientii nostri inca din 2012, prin servicii educationale si servicii de asistenta si suport, in cele doua locatii din Cluj Napoca.

CENTRUL EDUCATIONAL Playful Learning…

… este locul unde iubim sa ne jucam si sa invatam 🙂 

… pe scurt: ateliere, programe educationale si petreceri pentru copii, cursuri pentru adulti, servicii de asistenta si suport psihologic atat pentru copii, cat si pentru adulti.

… credem in, si incurajam gandirea pozitiva, jocul si rasul ca principale instrumente de dezvoltare, disciplina pozitiva si invatarea pe tot parcursul vietii.

… se traduce in: program de adaptare ghidat de specialisti in psihologia copilului; abordare echilibrata in ceea ce priveste invatarea; playful people – educatori empatici, grijulii, rabdatori, asertivi;

CINE SUNTEM NOI, Playful People:

Cu certitudine, persoanele cele mai importante din viata unui copil sunt parintii. Acestia sunt primii educatori, primii prieteni si primele persoane ce pun bazele dezvoltarii celor mici. Iubirea, grija, respectul, empatia, siguranta sunt doar cateva dintre nevoile pe care micutii le au, inca din prima zi de viata. Tocmai de aceea, educatorii Playful imbina profesionalismul lor cu indeplinirea nevoilor fiecarui micut, printr-o ingrijire empatica, afectiva.

A fi educator Playful este o oportunitate de a impartasi pasiunea pentru o viata playful si in acelasi timp, inseamna a-i trata pe cei mici cu respect. Rabdarea, asertivitatea, grija si empatia sunt doar cateva caracteristici pe care fiecare educator playful le are si totodata caracteristici pe care fiecare educator si le imbunatateste constant prin formari continue. Cauta sa fie mereu la curent cu noutatile din parenting, dezvoltarea si psihologia copilului, educatie formala si nonformala.

Ne mandrim cu faptul ca Playful People practica si cred intr-o educatie prin empatie, respect si pasiune. Copiii dezvolta o intelegere de sine si asupra lumii prin emotii si prin relatiile construite, tocmai de aceea focusul nostru este pe dezvoltarea abilitatilor relationale si a inteligentei emotionale a fiecarui copil.

ASTFEL,

Daca te regasesti in descrierea expusa in randurile de mai sus, asteptam CV-ul tau pe e-mail (adina@playfullearning.ro) cu mentiunea „EDUCATOR CENTRU” si poti deveni parte din echipa noastra.

Abia asteptam sa te cunoastem!

Share Social