Alexandra

Salut, sunt Alexandra

Despre mine pot să vă spun că sunt o iubitoare de psihologie, joc, natură, înot, prieteni, cultură și…evident copii! Am studiat în Cluj la Facultatea de Psihologie, atât nivel licență cât și master. După finalizarea studiilor, am explorat domeniul psihologiei prin intermediul voluntariatelor, atât locale cât și la nivel internațional. Momentan mi-am ascultat o dorința tare puternică de a lucra din nou cu copii și așa am ajuns să fac parte din echipa Playful.

De ce copii?

Pentru că scot tot ce e mai frumos din mine și contactul zi de zi cu ei mă facinează! Pot să am o zi mai puțin bună, să ajung la centru și cu o îmbrățișare din partea lor, să dispară tot! Practic, în preajma lor, în fiecare clipă poți găsi un motiv să zâmbești. În același timp, a fi părtașă și un sprijin în progresele pe care le fac și la modul lor de a vedea și a înțelege lumea, îmi oferă o mare satisfacție!

De ce Playful Learning?

De mică am decis să fiu educatoare. Mi-a luat ceva vreme, dar Playful e locul perfect pentru mine, îmbinând psihologia cu educația. Din punctul meu de vedere am putea schimba lumea dacă am reuși să adoptam și să îmbunătățim educația timpurie. Playful face asta și acest lucru îmi oferă mari speranțe cu privire la țara noastră. Suntem într-un moment în care avem oportunitatea să ne „trezim”, să abandonăm frica și să profităm din plin de libertate! Așa că…„Many small people, who in many small places, do many small things, can change the face of the world” am încredere în noi și în micuții noștri 🙂