Ateliere senzoriale

DSC_0173Ai remarcat cat de usor isi schimba cel mic proasta dispozitie atunci cand il duci sa se joace cu apa in baie? Sau poate ai observat cat este de concentrate cand i se scurg grauncioarele de orez sau nisip printre degetele?

Joaca senzoriala include orice activitate care stimuleaza simturile copilului mic: simtul tactil, mirosul, gustul, vazul si auzul. Activitatile senzoriale faciliteaza explorarea si incurajeaza natural copilul sa foloseasca procese stiintifice in timp ce se joaca, creeaza, investigheaza si exploreaza. Petrecand timp stimuland simturile celui mic ii ajutam pe copii sa se dezvolte din punct de vedere cognitiv, socio-emotional si fizic, sa-si dezvolte limbajul si creativitatea.

Daca puiutul tau are intre 1 si 3 ani, va invitam alaturi de noi la o serie de ateliere senzoriale, gandite in stil playful, pentru o experienta deosebita atat pentru cel mic, cat si pentru parinte.

Programul este structurat in 6 intalniri, cate o sedinta pe saptamana, o ora . Il vom purta pe cel mic in minunata lume a simturilor, abordand la fiecare intalnire o alta tematica.  

DSC_0155Momentan grupele sunt in formare. Vom stabili de comun acord cu toti participantii o zi si o ora potrivita pentru majoritatea. In principiu noi am rezervat dupa-amiezile, dupa ora 17.00. Pentru dumneavoastra cand ar fi cel mai potrivit? Va rugam sa ne specificati aspectul acesta in momentul in care faceti inscrierea 🙂

Tariful integral al programului este 270 lei. Se poate achita in 2 transe: 135 lei la prima intalnire si 135 lei la intalnirea 4.

Asteptam cu drag sa va cunoastem!
Va puteti inscrie folosind formularul de mai jos sau trimitand un e-mail la contact@playfullearning.ro , sau sunând la telefon 0799.735.639.

Veti primi un e-mail de confirmare al inscrierii. (Va rugam insa sa verificati si in SPAM. S-ar putea ca primul e-mail de la noi sa ajunga acolo. Multumim pentru intelegere!)