Baby Gym

Playful Baby Gym – ora de sport pentru bebelusul tau!

De la joaca pe covor, fie in fundic sau pe burtica, pana la joaca in piscina, incurajeaza bebelusul sa fie activ cat de devreme posibil.

A fi activ fizic, este un aspect important pentru cei mici, deoarece prin sport si miscare isi dezvolta si isi vor mentine un nivel ridicat al sanatatii. Pe langa faptul ca isi dezvolta abilitatile motrice si o inima puternica, musculatura si structura osoasa se vor dezvolta armonios, isi vor dezvolta si abilitatile sociale/

Recomandam minim 60 min de miscare si sport pe zi. Ne adresam parintilor si bebelusilor intre 6 luni si12 luni.Un specialist in kinetoterapie a pregatit o serie de exercitii si activitati adaptate varstei si nivelului de dezvoltare al celui mic.

Incurajam impreuna bebelusul sa faca miscare prin:

* suficient timp pentru joaca pe covor (tummy time)

* activitati in zone cu suprafete moi

* folosirea unor jucarii diverse, care-I vor stimula atat motric, cat si senzorial si cognitiv

* cantecele vesele

Pe langa timpul dedicat distractiei si miscarii, specialistul nostru va oferi parintilor si informatiile teoretice necesare unei mai bune intelegeri a etapelor de dezvoltare a celui mic si a felului in care decurge ora de sport.

Alte beneficii pentru care recomadam Playful Baby Gym:

* isi dezvolta increderea in sine, vigilenta, independenta, abilitatile cognitive, abilitati de coordonare, agilitatea, viteza si puterea.

* veti petrece cu bebelusul vostru momente vesele, pline de miscare si muzica