Consultant in cariera GCDF

Formare Consultant in Cariera GCDF
(Global Career Development Facilitator)

Consultantul in cariera GCDF (Global Career Development Facilitator) este specialist in consiliere in cariera furnizand servicii de informare, consiliere si orientare in cariera.

Serviciile pot fi oferite atat direct persoanelor interesate prin  cabinetele/ firmele private de consiliere cat si in cadrul centrelor de consiliere ale diverselor  organizatii (scoli, universitati, companii, institutii).

Programul se adreseaza celor interesati sa ofere servicii de consiliere individuala si de grup, training pentru angajare, coordonatorilor centrelor de consiliere in  cariera din  cadrul institutiilor de invatamant sau agentiilor de ocupare a fortei de munca, persoanelor care lucreaza in  domeniul recrutarii si selectiei de personal si celor implicati in  proiectarea si coordonarea strategiilor de dezvoltare in domeniul resurselor umane.

De ce as deveni Consilier in Cariera GCDF?

   De ce as alege cursul de formare ca si Consultant in Cariera GCDF si nu un alt curs de formare?
Excelenta intrebare. Se spune ca o intrebare directa faciliteaza raspunsuri pe masura. Ca atare iata 11 raspunsuri directe:
1. Consilierul in Cariera GCDF este foarte potrivit pentru situatia actuala in care recalificarea se cere din ce in ce mai mult pe piata actuala a locurilor de munca
2. Abilitatile si cunostintele dobandite prin acest curs va pot ajuta sa practicati o noua meserie (in cadru privat sau in proiecte colaterale), sa dezvoltati servicii interne noi in compania in care lucrati si sa va imbunatatiti tehnicile si abilitatile de recrutor.
3. Aveti posibilitatea sa practicati Consilierea in Cariera in multiple contexte precum: proiecte structurale, companie, cabinet privat.
4. Aflati mai multe despre educatia nonformala
5. GCDF inseamna un cadru si standarde stiintifice
6. Este un curs practic
7. Contribuie la dezvoltarea voastra personala si profesionala
8. Este un proiect extins in toata lumea
9. Intrati intr.-o comunitate GCDF unde beneficiati de intervizare, supervizare si de un bogat centru de resurse
10. In cadrul cursului de formare vor fi invitati (“guest speaker”) sa impartaseasca din experienta lor specialisti in resurse umane, marketing si consultanta de afaceri.
11. GCDF = 120 de ore de training, minimum 65 de ore fata in fata; 200 de ore de experienta practica; 12 arii de competente dezvoltate; continut interactiv, exercitii, jocuri de rol, instrumente informale; evaluare finala bazata pe studiu de caz; supervizare, educatie continua, respectarea Codului etic, curriculum adaptat de specialisti la specificul national romanesc si la cerintele pietei muncii europene; certificat bilingv, existent in mai multe tari.

Consultantul in cariera GCDF (Global Career Development Facilitator) este un specialist care furnizeaza servicii de informare, consiliere si orientare in cariera.

Investeste in tine! Investeste in cariera ta!

Vrei sa devii Consultant in Cariera GCDF? Trimite un email (alexandra@playfullearning.ro) si vei primi mai multe informatii despre certificare.