Hopa tropa exploram

Dorești ca copilul tău să aibă parte de o dezvoltare sănătoasă și armonioasă? Dorești să aflii strategii prin care sa îți ajuți copilul să aibă parte de experiențe inedite, dar și distractive? Dorești să înveți strategii prin care să depășești etapele dificile din dezvoltarea copilului tău?

Atunci ai ajuns unde trebuie! Hopa-Tropa Explorăm este un program educațional și distractiv, adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1,6 si 3 ani.

În cadrul programului, atât tu cât și  copilul tău veți învăța tehnici care ajută la o creștere și dezvoltare armonioasă a familiei:
– explorăm modalități prin care să îți exprimi afecțiunea și atașamentul
– explorăm modalități de disciplinare pozitivă (cum spui Nu, fără să îndepărtezi copilul?)
– învățăm strategii prin care să depășim etapele dificile ale perioadei de vârstă (ex. reacții exagerate ale copilului, crizele de tantrum)
– învățăm moduri prin care stimulăm dezvoltarea simțurilor, cognitivă, a motricității, a limbajului, urmărind stadiile dezvoltării sale naturale
– învățăm de ce joaca este cea mai bună manieră prin care putem încuraja dezvoltarea copilului.

Specialiștii noștri îi vor antrena pe cei mici în diverse activități stimulative prin care vor avea posibilitatea să exploreze liber mediul înconjurator, altfel decât o fac acasă sau la creșă.

Programul dureaza aproximativ 3 luni  (11 săptămâni). 

Momentan grupele sunt in formare. Vom stabili de comun acord cu toti participantii o zi si o ora potrivita pentru majoritatea. In principiu noi am rezervat dupa-amiezile, dupa ora 17.00. Pentru dumneavoastra cand ar fi cel mai potrivit? Va rugam sa ne specificati aspectul acesta in momentul in care faceti inscrierea 🙂

Tarif program: 420 lei

Plata programului se poate face în 3 tranșe ( 1 – la începerea cursului, 2 – după 5 săptămâni de la începere).

Bonus: O broșură gratuită pentru părinți (etapele dezvoltării psihologice ale copiilor de 1,6-3 ani, nevoile acestora, cum ii ajutăm să se dezvolte armonios)

Te poți înscrie folosind formularul de mai jos sau trimitând un e-mail la contact@playfullearning.ro , sau sunând la telefon 0799.735.639.

Vei primi un e-mail de confirmare al înscrierii. (Vă rugăm însă să verificați și în SPAM. Este o problema tehnică pe care momentan nu o putem remedia. Mulțumim pentru înțelegere!)

Daca dorești să participi la program începând cu o alta dată te rugăm să ne trimiți un e-mail la contact@playfullearning.ro , specificând data la care ai fi interesat să începi programul.

Rugamintea noastra:

Dragii nostri, stim ca va doriti ca puiutii vostri sa fie sanatosi si sa se imbolnaveasca cat mai putin. Si noi ne dorim acelasi lucru. 

Atunci insa cand puiutii vostri sunt bolnaviori avem marea rugaminte sa amanati venirea la activitatile Playful Learning in perioada respectiva pentru a evita ca si alti copilasi sa sa imbolnaveasca.

Nimic nu se pierde totul se transforma sau se recupereaza :). Ca atare, daca nu veniti la o anumita activitate aceasta se poate recupera cu o alta grupa sau va oferim un alt serviciu in schimb.  Toata lumea are de castigat. 

Stim ca ne intelegeti acest punct de vedere si va multumim ca il respectati.