Ne jucam si ne afirmam

NE JUCAM SI NE AFIRMAM (3-5 ANI)

Copilul tau a ajuns la varsta la care adreseaza multe intrebari, cere multe explicatii? Se joaca cu ceilalti copii, insa doreste sa fie mereu primul, loveste cand se supara sau plange foarte usor?  Ii plac din ce in ce mai mult povestile si jocurile imaginare?  Te simti uneori coplesit pentru ca copilul tau cere din ce in ce mai multa atentie? Hai sa gasim raspunsuri la aceste intrebari si la multe altele in cadrul programului “Ne jucam si ne afirmam”.

Playful Learning iti ofera un program prin care:
– copilul tau invata despre sine si despre mediul inconjurator
– invata reguli de comportament social si bunele maniere
– invata sa isi controleze singur comportamentul in situatii de criza
– invata strategii de rezolvare de probleme
– descopera modalitati de stimulare a motricitatii, a limbajului, a emotiilor
– va descoperi strategii adecvate de interactiune sociala

La finalul programului, pe langa toate lucrurile interesante pe care cei mici le invata, parintii se vor putea bucura de zambetul copiilor si de buna lor dispozitie.
Specialistii nostri ii vor antrena pe cei mici in diverse activitati stimulative prin care vor avea posibilitatea sa exploreze liber mediul inconjurator, altfel decat o fac acasa sau la gradinita.

Este un program minunat pentru copiii si parintii care vor sa-si petreaca vara intr-un mod interactiv, playful! J

Programul dureaza 8 saptamani, cate o intalnire pe saptamana.

Tariful programului integral, pentru cele 8 intalniri este 315 lei si achita in 2 transe: 160 lei la prima intalnire si 155 lei la intalnirea 5.

Bonus:
* O brosura gratuita pentru parinti (etapele dezvoltarii psihologice ale copiilor de 3-5 ani, nevoile acestora, cum ii ajutam se se dezvolte armonios)

Asteptam cu drag sa te cunoastem!
Te poți înscrie folosind formularul de mai jos sau trimitând un e-mail la contact@playfullearning.ro , sau sunând la telefon 0799.735.639.

Vei primi un e-mail de confirmare al înscrierii. (Vă rugăm însă să verificați și în SPAM. Este o problema tehnică pe care momentan nu o putem remedia. Mulțumim pentru înțelegere!)