Cristina

Salut, sunt Cristina

 

Am absolvit specializarea Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar si masteratul de Consiliere si Interventii Psihologice in Dezvoltarea Umana din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, iar in prezent sunt doctoranda la Scoala Doctorala Comunicare, Relatii Publice si Publicitate din cadrul Universitatii Babes-Bolyai. Am invatat pe propria piele sa pretuiesc  educația „altfel” pentru ca cele mai valoroase experiențe pentru dezvoltarea mea au fost cele alaturi de educatori fara tabla si creta.

De ce copiii?

Copiii sunt pentru mine cele mai autentice si iubitoare fiinte umane si sunt norocoasa ca in fiecare zi imi aduc aminte cat e simplu sa fii fericit. De la ei redescopar bucuria de a invata, de a descoperi, de a ma juca si de a ma bucura de tot ce ma inconjoara. In acelasi timp, sunt constienta ca primii ani din viata sunt foarte importanti pentru felul in care copiii se dezvolta si imi doresc sa ii ajut sa devina cea mai buna versiune a lor, pastrandu-si tot timpul zambetul pe buze.

De ce Playful Learning?

Playful Learning m-a cucerit prin respectul pe care il acorda celor mici si pentru felul iubitor si empatic de a contribui la dezvoltarea lor. Aici nu doar copiii sunt cei care invata, ci si noi, educatorii. Sunt bucuroasa sa am oportunitatea de a ma dezvolta alaturi de ceilalti playful people si, impreuna, sa le oferim celor mici primele piese ale celui mai complex si frumos puzzle – viata lor.