De ce Playful Learning ?

Veți uita ce ați auzit sau ce ați văzut, dar nu veți putea uita cum v-ați simțit!

Primul nostru obiectiv, al celor de la Playful Learning, este acela că ai noștri clienți, indiferent de vârstă, să se simtă acceptați, înțeleși, încurajați și liberi să se exprime și să exploreze. Experiența, mai ales cea asupra căreia se reflectă, este cel mai bun profesor din lume.

Playful Learning oferă un cadru plăcut în care toți membrii familiei se pot simți bine…mai ales dacă veniți la unul din atelierele noastre Distracție în Familie, având astfel ocazia să petreceți un timp de calitate în familie.

Primești din partea noastră grijă individualizată pentru a-ți răspunde cât mai bine la nevoi.

   Sigur îți place să te joci!

Fie că vorbim de bebeluși sau adulți, învățăm cel mai bine despre noi, ceilalți și lume prin joc. La Playful Learning, prin programele edu sau atelierele pe care le oferim, vă acordăm posibilitatea de a petrece timp într-un cadru ce pune accent pe învățarea eficientă prin joc și voie-bună și nu pe cursuri cu presiunea performanței.

   Disciplină pozitivă.

Într-un cadru liber, dar organizat, folosim principiile disciplinei pozitive pentru a-i ajuta pe clienții noștri să se dezvolte în mod echilibrat și sănătos emoțional și social, pentru a fi responsabili și independenti.

Avem o experiență medie de 6 ani în psihoterapie, elaborarea și implementarea programelor educaționale pentru copii și adulți, conceperea produselor psihoeducaționale și elaborarea și implementarea atelierelor educaționale și creative.

Valorile care se regăsesc in activitățile noastre sunt:

Respect pentru sine si pentru ceilalti

Pasiune

Curiozitate

Curaj

Profesionalism

Muncă în echipă

Empatie