Gabi

Salut, sunt Gabi

Cu toate că am terminat liceul la un profil real, nu știu câte persoane apropiate au fost surprinse atunci când am ales să studiez psihologia, deoarece am fost întotdeauna o persoană caldă, calmă, cu înclinații artistice și umaniste. În prezent îmi continui studiile la nivel de masterat cu specializarea Psihologia Sănătății Publice și Clinice din cadrul Universității Babeș-Bolyai, urmând și cursuri suplimentare pentru formare în psihoterapie.

De ce copiii?

Nu m-am gândit niciodată că voi lucra cu copii, însă o oportunitate de a lucra ca voluntar în cadrul unei asociații pentru copii dezavantajați m-a făcut să îmi doresc mai mult. Ulterior, au urmat alte oportunități pe care le-am îmbrățișat cu drag și implicare. În urma acestor experiențe, am ajuns la concluzia că mi-ar plăcea să mă specializez în psihoterapia cu copii, acesta fiind obiectivul meu în momentul de față. Fiind alături de copii, am grijă să îmi amintesc în fiecare zi că o doză de energie și pozitivism sunt mai mult decât binevenite în viața oricăruia dintre noi, dar și că lucrurile sunt, de obicei, mai simple decât par; ceea ce contează, e modul în care le privești.

De ce Playful Learning?

Pentru că sunt diferiți. Echipa Playful știe că pentru dezvoltarea sănătoasă a copilului e nevoie de un mediu care să sprijine nevoile psihosociale și emoționale ale acestuia, motiv pentru care îmbină cu succes aceste aspecte cu dezvoltarea de abilități specifice. În cadrul Playful Learning nu doar copiii sunt cei care învață zi de zi, ci și noi, educatorii, alături de voi, părinții.