Ilinca

Salut, sunt Ilinca

Sunt o iubitoare de calatorii, plimbari in natura, dansuri, iar cel mai mult imi place sa imi petrec timpul in compania copiilor.

Am absolvit Liceul Teoretic „Ana-Ipatescu” Gherla, profilul filologie, iar acum sunt studenta la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din Cluj-Napoca, anul II .

Orele de practica din cadrul facultatii mi-au oferit ocazia sa lucrez atat cu persoane varstnice, cat si cu copii si adolescenti. De copii m-am simtit mai apropiata, mai conectata.

 

De ce copii?

Sunt minunati. Ma simt cea mai împlinită cand sunt inconjurata de micuti, pe care incerc sa ii invat diferenta dintre ce este bine si ce este rau. Este nevoie de un singur zâmbet de al lor ca sa uit de toate problemele si sa simt ca munca mea este apreciata de catre ei.

Stiu ca cei mici te pot solicita mai mult decat alte activitati. In primul rand iti solicita atentia si  concentrarea, dar si afectiunea fiind astfel nevoie sa le oferi sprijin si suport in permaneta. Cred ca este important si sa le oferi toata caldura de care o au nevoie.

Pentru mine a fi educatoare inseamna sa iti recunosti greselile in fata micutilor tai, sa cresti impreuna cu ei, sa razi in preajma lor si sa le oferi fiecaruia in parte toata atentia de care are nevoie.

 

De ce Playful Learning?

Playful este despre zambet si voie buna, despre dezvoltarea celor mici si dezvoltarea noastra pe plan profesional.

Playful este formata din persoane minunate, care te primesc cu caldura si care sunt dornice sa te cunoasca, sa te descopere.

Sunt persoanele potrivite alaturi de care ma simt ca in a doua mea familie.