Alatura-te echipei PLAYFUL LEARNING

  • 0 comments
recrutare cresa

Salut,

Suntem Cresa si Gradinita Playful Learning si ne marim echipa! 

Cine suntem noi, educatorii Playful? 

Cu certitudine, persoanele cele mai importante din viata unui copil sunt parintii. Acestia sunt primii educatori, primii prieteni si primele persoane ce pun bazele dezvoltarii celor mici. Iubirea, grija, respectul, empatia, siguranta sunt doar cateva dintre nevoile pe care micutii le au, inca din prima zi de viata. Tocmai de aceea, educatorii Playful imbina profesionalismul lor cu indeplinirea nevoilor fiecarui micut, printr-o ingrijire empatica, afectiva.

A fi educator Playful este o oportunitate de a impartasi pasiunea pentru o viata playful si in acelasi timp, inseamna a-i trata pe cei mici cu respect. Rabdarea, asertivitatea, grija si empatia sunt doar cateva caracteristici pe care fiecare educator playful le are si totodata caracteristici pe care fiecare educator si le imbunatateste constant prin formari continue. Cauta sa fie mereu la curent cu noutatile din parenting, dezvoltarea si psihologia copilului, educatie formala si nonformala.

Ne mandrim cu fapul ca Playful People practica si cred intr-o educatie prin empatie, respect si pasiune. Copiii dezvolta o intelegere de sine si asupra lumii prin emotii si prin relatiile construite, tocmai de aceea focusul nostru este pe dezvoltarea abilitatilor relationale si a inteligentei emotionale a fiecarui copil.

Pe cine cautam?

Cautam oameni playful, disponibili pentru o profesie absolut minunata! 

Asadar…

…daca te descrii ca fiind o persoana blanda, dedicata, vesela si plina de energie, care iubeste copiii si lumea lor magică,

…daca esti o persoana creativa, atenta la detalii, responsabila si impartasesti cu noi viziunea pentru o educatie prin empatie, respect si pasiune,

…daca ai studii finalizate sau in curs de finalizare in domeniul pedagogiei

… abia asteptam sa te cunoastem! Trimite-ne CV-ul tau pe adresa noastra de mail secretariat@playfullearning.ro si vom programa impreuna o intalnire pentru a ne cunoaste personal. 

 

 

Share Social