A-la-Playful

Ingrijirea si experientele de care copiii au parte in primii ani de viata au o puternica influenta asupra modului in care ei vad lumea, relationeaza cu ceilalti si au un echilibru in viata.

Ca educatori, noi, Playful People, cum ne place sa ne numim, avem o oportunitate unica de a influenta viata micutilor si o mare responsabilitate, in acelasi timp. De aceea va multumim voua, parintilor care ne-ati ales pana acum, pentru increderea acordata pentru ingrijirea si educarea puiutilor vostri.

Ne focusăm pe dezvoltarea abilităților de viață, a calităților necesare pentru a reuși, pentru a gestiona obstacolele și pentru a trăi cât mai des acea stare de bine. Valorile care se regasesc in activitatile noastre sunt:

Respect pentru sine si pentru ceilalti, Pasiune, Curiozitate, Curaj, Profesionalism,  Munca in echipa, Empatie.

In-cateva-cuvinte

Educatia Playful Learning inseamna empatie, respect si pasiune.

Playful Learning a pornit din dorinta de a le oferi parintilor ocazii sa aiba grija de ei ca apoi sa fie parinti suficiente de buni pentru copiii lor. Astfel a luat nastere prima forma a Playful Learning si anume o libro-cafe cu loc de joaca. A urmat apoi implementarea programului de adaptare la cresa si gradi, program de care au beneficiat peste 100 de familii. Incet, incet ne-am facut curaj si am creat un mediu optim si oportun dezvoltarii libere a copiilor, hranirii creativitatii naturale a acestora. Acest mediu il reprezinta Gradinita Playful Learning.

Astfel, in prezent misiunea noastra este aceea de a ii incuraja pe copii sa exploreze prin joaca si cu bucurie toate acele lucruri care le trezesc curiozitatea. Desigur ca peste zi sunt si multe momente grele, dificile ce implica emotii puternice. Acestea sunt momentele in care pur si simplu suntem alaturi de ei si ii ajutam sa integreze si emotiile mai putin placute, sa le gestioneze…incet, incet.

 

De ce Playful ?

Mediul – al treilea educator

 La Playful Learning credem ca mediul este deosebit de important pentru dezvoltarea naturala a copiilor. Un mediu creativ si care raspunde realmente nevoilor de invatare ale acestora este la noi, cel de al treilea educator al grupei.

In oferirea unui mediu stimulant ne ajuta si curtea de aproximativ 3000 mp, curte amenajata in asa fel incat sa starneasca interesul copiilor, caci interesul este prima conditie pentru invatare. Liber la explorare in natura, liber la invatarea experentiala, liber la joaca senzoriala.

Copiii dezvolta o intelegere de sine si asupra lumii prin emotii si prin relatiile construite. Cei mai buni, iubitori si competenti educatori ai copilului sunt parintii. Constienti fiind de acest lucru educatorii Playful (Playful People) imbina ingrijirea empatica, afectiva cu profesionalismul si satisfac nevoile individuale ale copilului.

Playful People ca educatori

Ne mandrim cu faptul ca Playful People sunt empatici, grijulii, rabdatori, asertivi si buni profesionisti. Pentru a fi asa ne informam si formam continuu fiind la curent cu noutatile din psihologia copilului, parenting, dezvoltarea umane, educatie. Echipa Playful este formata din cadre didactice si cadre didactice auxiliare calificate (prin educatie formala in domeniul pedagogiei si al psihologiei) si care implementeaza invatarea pe tot parcursul vietii (participam constant la cursuri despre predarea pe baza de atasement, neurostiinte si neuroeducatie, Cercul Sigurantei, disciplina pozitiva, psihologia copiilor, metoda finlandeză Eu pot, tehnici actuale de predare – invatare – evaluare).

Desemnam un educator de referinta pentru fiecare copil iar raportul este de 5 / 6 / 7 la un educator – in functie de varsta copiilor.

Astfel, avem grupe mici ca numar de copii (intre 10 si 14 copii intr-o grupa), tocmai pentru a ne putea focusa pe stilul si nevoile individuale ale copilului.

Educatorii Playful au ca si prioritate crearea unor relatii de incredere cu copiii aflati in grija lor. Atunci cand copilul are incredere in educatorul sau procesul de invatare decurge natural si cu rezultate spectaculoase.

Facilitam dezvoltarea abilitatilor de viata

Fiecare copil este unic si noi celebram acest lucru incercand sa valorificam tipul de inteligenta predominant al fiecaruia dar si sa stimulam dezvoltarea plenara.

In fiecare zi, Playful Learning are o abordare echilibrata in ceea ce priveste invatarea, asigurandu-te pe tine ca parinte ca al tau copil se simte bine si este in siguranta in timp ce se dezvolta din punct de vedere social, emotional, fizic si intelectual.

Dorinta noastra este sa le dezvoltam copiilor abilitati de viata. Programul nostru educational este structurat si se focuseaza (in functie de varsta) pe dezvoltarea abilitatilor de viata precum: a crede in propriile abilitati, autodisciplina, curaj, responsabilitate, dorinta de a coopera, comunicare si comunicare asertiva, rezolvarea problemelor, flexibilitate, respect pentru sine si pentru ceilalti.           

Utilizam principiile educatiei si a disciplinei pozitive (limite blande si ferme, abordarea greselilor ca si oportunitati de invatare, focus pe solutii, incurajari, absenta recompenselor si a pedepselor, etc.) si credem in valorile invatarii experentiale.

Unul dintre obiectivele pe care le luam foarte in serios este sa le hranim si sa le stimulam curiozitatea naturala a copiilor si astfel sa ii ajutam sa fie mai pregatiti pentru scoala.

                                             

Ce oferim

Program scurt
1040 lei / luna
 • 8:00 - 13:00
 • Include:
  Toate activitatile de peste zi
  (vezi descriere program)
 • Masa de pranz:
  18 lei/zi
 • Alte optionale decat cele incluse in programul zilnic
 • Taxa de inscriere:
  250 lei
Program mediu
1080 lei / luna
 • 8:00 - 16:00
 • Include:
  Toate activitatile de peste zi
  (vezi descriere program)
 • Masa de pranz:
  18 lei/zi
 • Alte optionale decat cele incluse in programul zilnic
 • Taxa de inscriere:
  250 lei
Program lung
1165 lei / luna
 • 8:00 - 18:00
 • Include:
  Toate activitatile de peste zi
  (vezi descriere program)
 • Masa de pranz:
  20 lei/zi
 • Alte optionale decat cele incluse in programul zilnic
 • Taxa de inscriere:
  250 lei

Ce spun mami si tati...

Cele mai recente articole

Tot la noi...

Abonati-va