Povestea Playful

povestea playful learning

Ingrijirea si experientele de care copiii au parte in primii ani de viata au o puternica influenta asupra modului in care ei vad lumea, relationeaza cu ceilalti si au un echilibru in viata.

Ca educatori, noi, Playful People, cum ne place sa ne numim, avem o oportunitate unica de a influenta viata micutilor si o mare responsabilitate, in acelasi timp. De aceea va multumim voua, parintilor care ne-ati ales pana acum, pentru increderea acordata pentru ingrijirea si educarea puiutilor vostri.

Educatia Playful Learning inseamna empatie, respect si pasiune.

Playful Learning a pornit din dorinta de a le oferi parintilor ocazii sa aiba grija de ei ca apoi sa fie parinti suficiente de buni pentru copiii lor. Astfel a luat nastere prima forma a Playful Learning si anume o libro-cafe cu loc de joaca. A urmat apoi implementarea programului de adaptare la cresa si gradi, program de care au beneficiat peste 100 de familii. Incet, incet ne-am facut curaj si am creat un mediu optim si oportun dezvoltarii libere a copiilor, hranirii creativitatii naturale a acestora. Acest mediu il reprezinta Gradinita Playful Learning.

Voinicii playful cu care am crescut impreuna inca de cand acestia aveau 1 an au mers la scoala. Datorita lor ne-am convins ca picii sunt fascinanti la orice varsta asa ca am creat un nou context de invatare prin joaca. Acesta este  Playful Learning Afterschool (pentru copii intre 6 si 11 ani).

Asadar, Centrul educational Playful Learning ofera un program de afterschool experential si centrat pe dezvoltarea abilitatilor de viata. Totodata ii asteptam pe voinicii intre 6 si 11 ani si pe familiile acestora la o diverse ateliere si programe educationale.

Astfel, in prezent misiunea noastra este aceea de a ii incuraja pe copii sa exploreze prin joaca si cu bucurie toate acele lucruri care le trezesc curiozitatea. Desigur ca peste zi sunt si multe momente grele, dificile ce implica emotii puternice. Acestea sunt momentele in care pur si simplu suntem alaturi de ei si ii ajutam sa integreze si emotiile mai putin placute, sa le gestioneze…incet, incet.

povestea playful

Cum ne vad parintii playful

Când îți lași copilul pentru prima dată în grija altora, ți se strânge inima și o parte din tine nu se poate liniști nicicum. Ți se pare și mai mic, și mai neajutorat. Noi am scăpat foarte repede de strângerea de inimă și de emoții, la Playful, deoarece Eva este nu doar bine îngrijită, ci de-a dreptul fericită. În fiecare zi o lăsăm bucuroasă și tot așa o găsim. Educatoarele sunt adorabile și iubite de copii, activitățile sunt bine alese, adaptate vârstei și momentului, atmosfera este propice unei dezvoltări armonioase. 

Nora si Eva

Sunt mereu impresionata de activitatile pe care educatoarele le pregatesc: sunt amuzante, copiii invata mereu lucruri din viata reala prin joaca. Piticii sunt incurajati sa-si exprime emotiile, parerile si sunt ascultati. Fetele au o rabdare nelimitata iar copiii le indragesc indata.

Iar noua, parintilor ni se cere feedback constant si se implementeaza acolo unde cazul permite. Fetita mea e fericita la Playful, prin urmare si eu.

Anca si Emma

Playful Learning este locul unde de un an si jumatate fetita noastra isi petrece cea mai mare partea a timpului, imbinand firesc joaca cu educatia. Pentru noi Playful Learning reprezinta in primul rand siguranta ca fetita noastra este ingrijita cu multa dragoste si rabdare. Si reprezinta increderea ca principiile educationale aplicate ajuta la construirea unui om echilibrat.  Ah, si bineinteles multa recunostinta pentru toti oamenii de acolo care au fost si sunt alaturi de Otilia si de nevoile ei. Pentru ca la Playful, fiecare copil e special si e tratat ca atare.

Alina, mama Otiliei

Pentru noi Playful a insemnat o speranta, o dorinta devenita realitate. A insemnat o acomodare mai frumoasa decat speram, a insemnat zambete si incredere, a insemnat omulet fericit si asta spune totul. Multumim echipa de oameni frumosi si zambitori, datorita voua, “Payful” e locul unde mergem cu placere, in fiecare dimineata 🙂

Cristina, mama lui Bubu

Playful Learning a fost pentru mine dragoste la prima vedere. Fetita mea avea un an jumatate si incepusem sa cochetez cu ideea de a o da la cresa. Intr-o zi o prietena pediatra le-a dat like pe facebook. Am citit pagina lor. Si imediat am stiut ca este ceea ce caut: program de adaptare, despartire treptata de parinte, empatie, respect pentru copil. Si sunt doar cateva din punctele forte pe care eu le-am apreciat la o prima vedere (restul cititi pagina lor si credeti-i, e totul adevarat).  Am stabilit o intalnire si m-am decis fara sa ezit. Ei bine, intrarea fetitei in colectivitate s-a produs chiar mai bine decat in cele mai optimiste scenarii si asta deoarece am intalnit o echipa de oameni extraordinari, care isi fac treaba cu pasiune si dedicatie. Si multa iubire…Si orice lucru facut cu pasiune si dragoste nu poate fi decat un lucru extraordinar. Imi las fetita la gradi senina si linistita, stiu ca nimeni altcineva (in afara de mine evident) nu s-ar ocupa mai bine de ea.  Daca ar fi dupa mine as trimite toti copiii la playful, fara sa ezit o secunda macar. 

Multumim din suflet ca ne ajutati sa ne crestem pruncii!

Florina, mama Emei

Echipa Playful pentru noi inseamna o familie cu oameni IUBITORI langa care micuta noastra isi petrece o mare parte a timpului, iar noi suntem linistiti ca este bine ingrijita. In perioada de adaptare am observat cum vin si pleaca cu zambetul pe buze. Oamenii de aici sunt deschisi la sugestii, implicati si rabdatori.

Va multumim ca existati, va dorim mult succes si copii fericiti!

Bianca, mama Mariei

Multumim echipei playful pentru rabdarea, empatia si implicarea avuta in adaptarea micutei Mara.Am inceput colectivitatea cu asteptari foarte mici intr-o perioada destul de incerta si dificila, dar Playful Learning a reusit sa o faca pe Mara sa iubeasca timpul petrecut acolo si pe educatoarele ei. Da, este un copil cu personalitate puternica, iar uneori ne uimeste cate a invatat si cat de mult a progresat in ultimul timp, asa ca asteptarile noastre au fost cu mult depasite. Multumim Playful

 Alina, mama Marei

Playful este o a doua familie pentru copiii nostri. Este locul ce le da sansa de a se dezvolta fizic, intelectual si emotional, ghidati de specialisti in domeniu.

E locul ce le ofera posibilitate de a explora, de a-si face prieteni, de a intelege si a se intelege pe ei pe masura ce cresc. Playful e locul in care gradinita e o joaca si joaca ii duce la cunoastere. E locul in care suntem de la primii pasi si continuam si acum odata cu inceperea scolii.

Delia

Calin a fost fericit la Playful Learning. S-a creat rapid o legatura afectiva intre el si educatoare, ceea ce a insemnat foarte mult pentru el si pentru mine. Comunicarea cu personalul a fost usoara, organizarea buna, activitatile placute si interesante. Recomand cu drag!

Silvana