Vara si mai ales vacanta de vara este dedicata jocurilor, distracției, libertatii si explorării. Cu aceste lucruri asociem noi ca părinți vara atunci când ne amintim de propriile veri. 

Copiii nostri isi doresc si mai ales au nevoie de aceleași lucruri – libertate de explorare, multa joaca, distracție, prieteni si experiențe noi. 

Vara aceasta va propunem un program de vacanta care include aruncat la ținta baloane cu apa, meșterit prin curte, creat tot felul de lucruri folositoare si distractive, gătit, vânători de comori, excursii multe prin Cluj Napoca si împrejurimi. 

Tipurile de program si variante de abonament

Program scurt 08.00 – 13.00

 • Abonament de o saptamana – 400 lei
 • Abonament de o luna – 1350 lei
 • Taxa masa (mic dejun, prânz felul I și felul II) – 24 lei pe zi

Program lung 08.00 – 18.00

 • Abonament de o saptamana – 500 lei
 • Abonament de o luna – 1500 lei
 • Taxa masa (mic dejun, pranz felul 1 si felul 2 si gustare) – 28 lei pe zi

Ne dorim tare mult sa le oferim copiilor care vin la Playful Learning la programul de tabăra de vara un mediu primitor, un mediu in care sa se simta in siguranta si un mediu atractiv astfel incat sa ii incite la explorare si sa le mentina treaz interesul natural pentru invatare.

Iata de ce noi credem ca Playful Learning Afterschool Tabara de vara reprezinta un mediu propice pentru copiii intre 6 si 11 ani:

 1. Totul este gandit sub forma de activitati experentiale si interactive de invatare;
 2. Petrecem mult timp in aer liber, intr-un mediu amenajat cu sisteme de joaca menite sa ne scoata din zona de confort si sa exersam diferite abilitati, dar si sa ne permita sa ne relaxam si sa socializam cu colegii;
 3. Mediul interior si exterior stimulativ si menit sa incurajeze autonomia, dar care si permite relaxarea
 4. Multe jocuri de miscare si activitati de relaxare;
 5. Copiii de la afterschool au o curte separata de aproximativ 800 mp, amenajata cu sisteme de joaca proprii, sisteme la care doar ei au acces. 
Este important pentru noi sa ne cunoastem personal!
Daca noi si programul nostru ne potrivim nevoilor tale si ale voinicului tau, inscrie-te sau programeaza o vizita trimitand un email la contact@playfullearning.ro sau sunand la 0721 542 276.